Privatlivspolitik

Cookies og privatlivspolitik hos LENE KJØLNER/kjoelner.dk

Introduktion
Når du besøger vores web-side indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og forlade web-siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Web-siden anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Vi vil gerne understrege, at cookies ikke kan ikke indeholde skadelig kode, som f.eks. virus.

Hvis ønsket kan du slette eller blokere for cookies. Se her hvordan: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikerer du dog, at web-siden ikke fungerer som den skal, og at der er indhold på siden, du ikke kan få adgang til.

Vi anvender kun cookies til at opfylde tekniske nødvendige formål og til statistiske formål. Til det sidste anvender vi Google Analytics, som via deres databehandleraftale med os garanterer at sikre dine personlige oplysninger. Google Analytics anvender kun cookie-data fra nærværende web-side til vores statistik, ikke til egne formål.

Vi indsamler ikke oplysninger med det formål efterfølgende at spamme dig med annoncering ved besøg på andre web-sider eller på dine private sider på facebook, instagram eller lign. Det er imod vores principper, og du kan være sikker på, at en evt. annoncering ikke er målrettet på baggrund af indsamlede cookies.

Persondata
Vi indhenter kun persondata, når det er relevant for os og for din aktivitet hos LENE KJØLNER/kjoelner.dk.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi er juridisk forpligtede hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

LENE KJØLNER/kjoelner.dk indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores hjemmeside og gennemfører et køb af vores produkter.
Det drejer sig om oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsoplysninger.

Formål med dataindsamling
Alle indsamlede persondata har et formål. Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse skal vi bruge for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til vores betalingsindløser, Quickpay, inklusive den information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Det er desværre ikke muligt at købe produkter af os på LENE KJØLNER/kjoelner.dk hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er er nævnt ovenfor.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.kjoelner.dk er LENE KJØLNER, Rådhusstræde 15, 1. th., 8900 Randers C. CVR: 40661352.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, men vi deler personoplysninger med eksterne samarbejdspartnere for at levere vores ydelser bedst muligt. Nogle af disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Vi har vores hjemmeside hos Unoeuro og betalingssystem gennem Quickpay. Desuden benytter vi Postnord, Shipmondo, Economic, Google analytics og et nyhedsbrevsudsendelsesfirma. Disse opbevarer og behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
I henhold til lovgivning kan det under særlige omstændigheder være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. F.eks. til politi i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Dine rettigheder
Som registreret bruger, har du rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om at få adgang til og få rettet/ændret dine persondata og til at få slettet dine persondata.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: mail@kjoelner.dk.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed – f.eks. Datatilsynet (www.datatilsynet.dk)