• Smykker

  VÆLG HVILKE SMYKKER, DU VIL SE! I HVER KOLLEKTION ER DER FLERE VARIATIONER ELLER FARVER. NOGEN ER TIL DET GYLDNE, NOGEN ER TIL SØLV, NOGEN ER TIL STEN, NOGEN IKKE – ALLE KAN FINDE SIN EGEN FAVORIT.

  En farverig palet af smykker fra Lene Kjølner

  Her finder du alle smykker i Lene Kjølners smykke-univers. Du kan ovenover vælge at se f.eks. alle halsmykker eller øreringe for sig, men du kan også vælge at se hver enkelt af de skønne smykke-kollektioner for sig. F.eks. Skytsengle, eller en anden kollektion, hvor du ser samtlige smykker – vedhæng og øreringe – som er designet til netop den kollektion.

  Du kan regne med at smykker fra Lene Kjølner er designet med omhu og produceret i ordentlige materialer, med stor omtanke for holdbarhed og brugbarhed. Alle smykker er i lavet i sterlingsølv. Sølv er et dejligt materiale, der giver gode muligheder for formgivning samtidig med, at det er et ædelt metal, som du kan tåle at bære direkte på huden. Det er jo det, der er meningen med smykker!

  Samtidig er sølv, ligesom guld, et materiale, der kan smeltes om og genanvendes. Det passer fint ind i en nutidig bæredygtig tankegang. I vores smykkeforretninger (mit arbejdsliv indtil 2018), har vi mange gange indsendt både gammelt sølv og guld til omsmeltning, som så bliver brugt igen på nye smykker. Guldsmedebranchen har god, årelang erfaring med både genbrug og genanvendelse.

  Smykker med mening kan trøste og glæde

  Jeg har personligt en rigtig lang erfaring i at arbejde med smykker, og jeg har vejledt tusindvis af kunder individuelt omkring smykker. Det har givet mig en unik forståelse for, hvad materialerne kan og hvordan designet skal være, for at det er både brugsvenligt og smukt. Derudover stiller jeg meget høje krav til mig selv, når jeg designer. Jeg vil lave smykker, som skiller sig ud. De skal ”sige noget” og ikke være ligegyldige. Smykker som taler til dig og mig, fordi de taler til de følelser, som indimellem er store. Gennem et menneskeliv oplever vi alle både glæder og sorger. Et smykke fra Lene Kjølner kan trøste og glæde. Det kan være et smukt symbol på, at vi tror på noget, hylder glæden ved livet og ikke er alene. Det er min mening med ”smykker med mening”

  Jeg håber, du finder rundt i alle hjørner af webshoppen med smykker fra Lene Kjølner. Der er smykker i sølv og forgyldt og også nogle gange i andre farver. Der er smykker med hver sin symbolik og mening. Der er smykker med og uden sten. Så der er garanteret et, der lige passer til dig, eller som du kunne tænke dig at give som en helt personlig gave til hende, der betyder noget særligt for dig.