• Skytsengel kollektion banner

    Skytsengel

    En skytsengel har vi alle brug for. Den symboliserer styrke og håb, beskytter os og får os til at lytte til vores inderste jeg.

    En Skytsengel giver omsorg og beskyttelse

    Det er en del år siden jeg tegnede den første skytsengel. Det var slet ikke de første smykkedesigns, jeg lavede. Men den kom til at betyde meget for mig selv. Det var det design, der viste sig at ramme noget, som kunderne tydeligvis kunne lide. Skytsenglen blev meget populær. De første skytsengle lever videre i bedste velgående hos det smykkefirma, som jeg tegnede dem for. Men selvfølgelig skulle jeg også have en skytsengel med i mit eget smykkebrand. Det blev til en lidt mere blank udgave med det fine budskab: “be you”. Jeg møder jævnligt kvinder rundt omkring i landet, eller ser dem i fjernsynet med en af mine skytsengle om halsen. Det er vældig hyggeligt. Vi er næsten lidt forbundne – os med en skytsengel.

    Giver du en skytsengel som gave, er du med til at give opmærksomhed, omsorg, håb og mange andre dejlige ting til den person, du forærer den til. Det vil være en skattet gave, som du selv er en stor del af, for modtageren.