• Øreringe banner

  Øreringe

  HER HAR DU EN OVERSIGT OVER ALLE ØRERINGE FRA LENE KJØLNER. FLERE AF DEM PASSER TIL EN HALSKÆDE I SAMME KOLLEKTION, MEN KAN SAGTENS BRUGES ALENE.

  Øreringe – det er både ørestikker og ørehængere

  På denne side med alle øreringe finder du både de små ørestikker og de lidt længere ørehængere, der som regel sidder på øret i en krog. Ørestikkerne er alle lavet, så de passer til de forskellige vedhæng i kollektionerne. Jeg har erfaring for, at mange gerne vil have en lille ørestik, som passer til den halskæde, de bærer. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan bruge ørestikkerne alene. Selvfølgelig kan man det. Låsene til ørestikkerne – de hedder også bagmøtrikker – er meget kraftige i kvaliteten. Det betyder at de låser godt, og at de også kan strammes, hvis nødvendigt.

  Måske er du en af dem, der har oplevet, at miste ørehængere, fordi der som regel ikke er lås på. Til alle ørehængere på Kjoelner.dk leveres små, klare gummidutter. Dem, jeg medsender, er bløde og diskrete og fungerer fint som låse på en krog.

  Shine ørehængerne er en lille kollektion for sig, som kun består af øreringe. Jeg kombinerer selv stenene, og laver dem til flotte farverige ørehængere. De fås kun i forgyldt sølv, da jeg synes den gyldne farve er eminent smuk sammen med smykkesten.